Аида и Ваня

Създадохме през 2018 г център „Делфи“ като място за духовно и интелекруално развитие. Тук намираме възможност да останем в равновесие и баланс, да продължим да мислим и търсим причините за своето съществуване. за нас пространството е важно и съществена част от комфорта на личността, но е важно и духовната съпричастност и разбирателството между нас.

Ние се допълваме и надграждаме, изследваме заедно света и неговите изумителни проявления.

Създадохме и „Училище за изобилие и….“, което има вече своите пет издания и продължава да се сбъдва два пъти годишно. Училището дава своя принос в разбирането на синтеза между материалния и owховния свят – наука и езотерика, разум и емоция, красота и хармония.

Можете да откриете повече за всяка от нас в личните ни сайтове, както и във фейсбук и останалите социални мрежи.

Аида Марковска е холистичен и родов терапевт и преподавател, мотивационен оратор, евдемонолог /изследовател на щастието/, човек с богат и съществен опит в холистичния подход към здравето на човека във всички негови аспекти.

От 2012 г. се интересува и занимава с терапия на рода и родовите потоци. Тя е основател на Школа за родова терапия “Задругата на родонавтите”. В Школата от 2019 г се обучават родови терапевти, които са призвани и мотивирани да преобразуват родовите травми в родови творчески импулси и така да даваме тласък на доброто и здравето в българските родове. Аида е откривател в прилагането на родова терапия чрез български етно и обредни традиции, което се оказва изключително високо резултатно в подобряването на родовата ни орис. 
Аида прилага тази терапия и за укрепване и справяне с работни и бизнес задачи в колективи, където принципите на родовите закони важат с пълна сила. Резултатите от тази работа в българските компании и фирми е с доказано положителни и трайни резултати. От 2007 г. е в рейки, а от 2009 г. е Рейки учител и преподавател в повече от десет различни енергийни и езотерични системи, Аида може да бъде ценен съветник и да ви даде различна и необичайна визия и решения за вашите житейски предизвикателства. Аида Марковска има широка обществена дейност. Тя е в екипа на организаторите на Фестивала на здравословния живот „Здравей, Здраве!“ от 2010 г. и основател на Ангелския фестивал в Пловдив от 2015 г. Често можете да я срещнете на фестивалите “Здравей, Здраве!” в цялата страна, където изнася лекции и сказки по различни теми.Първите си обучения и практически занятия по холистични и биоенергийни методи Аида взема през 2006 г. и от този момент насетне е активна в преподаването и популяризирането на тази практика в България. Тя е лектор на ежегодните международни Рейки конференции в Самоков, лектор на алтернативните научно-езотерични конференции в Шумен. Аида е и член на УС на СНЦ “Рейки Федерация – България”, която е активен участник в European Reiki Group; членува в Духовна академия на мистериите „Мадара“ и в други обществени организации с нестопанска цел.

Ваня Кънева е позитивен психолог и хипнотерапевт.
Разработва техники, практики и устройства за хармонизиране на пространството и вътрешния ни свят. Прилага индивидуални и колективни практики за повишаване на личната енерго-информационна ефективност, базирани на неврогенезис, невропластичност и баланс в работата на мозъчните полукълба. Води авторски курсове, семинари и практикуми. Създател на школата „Да мислим съзидателно!“ Член на Българска асоциация по хипноза.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *