Между 14 февруари и 8 март една тема за енергийния обмен между мъжът и жената.

Жената е създадена от природата, за да даде на мъжа творческа енергия за съзидание. Това се случва не само чрез сексуална интимност, но може и чрез поглед, чрез докосване, чрез топли ласкави думи, чрез храната, която приготвя, чрез прането, изпирано от нейните ръце и чрез много други неща… Енергията на една истинска жена, която не е зла по природа и не е просто партньорка за секса, винаги е оцветена от любовта към мъжа.

Любовта е специален ключ, който помага на женската енергия да тече лесно и свободно. Енергията на жените е обгърната в пашкул от висша любов. Пашкулът сияе с всички цветове на дъгата, защото в него действат силите на самата богиня Венера или на Лада. Това е специална магическа светлина, която съдържа вибрациите на всички ядра от висшето съзнание на човека.

По своята генетична природа жената трябва да дава енергия и любов на мъжа, когото харесва и обича. Ако този процес се забави за дълго време, в женския организъм ще започне самоунищожение. Първо ще се срине нервната система, след това бъбреците, женските органи, а после и всичко останало. Излишната енергия често се превръща в мастни натрупвания в тялото на жената.

Природата иска да даде цялата тази енергия на мъжа. Енергията трябва да тече. Ако е в застой, тя се превръща в истинска бомба със закъснител.

Мъжът може да даде своята енергия на жената не непременно чрез прегръдки, целувки, ласки и сексуална близост. Достатъчно е само да се възхити на една жена и тя ще се окъпе в неговата енергия. Ефектът от погледа му е уникален. Човек може да предаде чрез очите си до петдесет процента от силата си. Ето защо иконите, статуите и картините придобиват магическа сила – те са гледани с възхищение. Много съвършени произведения на изкуството, подобно на акумулаторите, имат свойството да натрупват енергията на тези, които им се възхищават. И след това започват да отдават тази енергия, а тя има лечебна сила.

Така че, когато мъжът се възхищава на жена, той може да ѝ даде част от своята енергия. Има много различни начини да ѝ се възхищава. Един мъж се възхищава на съвършените линии на женското тяло и на красивото й лице. Той вижда в жената не просто самка, а божествено произведение на изкуството, възхищава се на нея като на пламтяща звезда, като на ярко и изключително красиво цвете. Ако жената попадне в област, в която й се възхищават като на звезда, цвете и богиня, тя възприема положителната енергия на мъжа и става още по-привлекателна. В положителното поле на истинската любов и възхищение жената, ако е болна, започва да се възстановява.

Та такава е природата на общуването чрез енергията на любовта и любовната игра… Красиви любовни дни!

КАК ЖЕНАТА ПРЕДАВА ЕНЕРГИЯ НА МЪЖА? И КАК ЕДИН МЪЖ МОЖЕ ДА ДАДЕ ЕНЕРГИЯ НА ЕДНА ЖЕНА?