Академия на Мистериите „Мадара“ и нейният основател Ели Зангелми ви канят на 14 и 15 май в Пловдив да участвате в неповторимия семинар „ВСИЧКО Е ЛЮБОВ – Силата на Любовта,която трансформира“®

Какво е „СИЛАТА НА ЛЮБОВТА“ или „ВСИЧКО Е ЛЮБОВ”?

Целта на „СИЛАТА НА ЛЮБОВТА“ или „ВСИЧКО Е ЛЮБОВ” е да ви свърже с Универсалния Източник!Когато това се случи, цялата ви енергийна система се изпълва с енергията на ЛЮБОВТА и вие се свързвате с ЦЯЛОТО или с Вселената.По време на семинара вие разбирате кои сте всъщност.Разбирате коя е истинската цел в живота ви. Осъзнавате своето “място” във Вселената.

Друга цел на „ВСИЧКО Е ЛЮБОВ” е да ни “припомни” основното предназначение на нашето съществуване на тази планета.Ние сме тук, за да създадем идеалния съюз между Земното и Духовно начало чрез силата на Безусловната Любов.Тук сме също, за да си спомним връзката, която имаме с всяка жива същност във Вселената.

По време на семинара се научавате да усещате реално, че енергията на ЛЮБОВТА заема физическо пространство във Вселената. Когато изпълните тялото си с тази енергия, тя заема в него физическо пространство. Поради това, ако в тялото ви има друга енергия, освен тази на ЛЮБОВТА, като омраза, болка, гняв и т.н., енергията на „Всичко е Любов“ ще ви помогне да “изместите” другата енергия и да направите място за ЛЮБОВТА, която да изпълни цялото ви същество.Когато Тя си намери място във вашата енергийна система, тя ви помага да се освободите от другите енергии, които не са енергии на любовта. Често това включва освобождение от травма, болезнени спомени и “поведенчески модели”, които притежаваме и които не са в хармония с ЛЮБОВТА.

Къде : в Център „Делфи“ на ул. Св.Св. Кирил и Методий“, 15 – Пловдив.

Кой записва: Ели Зангелми (0895950230) https://elyzangelmi.com/ и Мирена (0898233118)

Каква е таксата: 269,00 лв за двата дни. Има възможност да участвате и само един ден, ако сте възпрепятствани за двудневното участие. За еднодневно участие таксата е 139,00лв. За семейни двойки има отстъпка от 40,00 лв за единият участник.

Как да се запишете: За да си осигурите място, моля да заплатете капаро в размер на 100,00 лв. За да получите сметка на която да преведете сумата, или да оставите капаро на посочения адрес,моля пишете на ЛС или се обадете на посочените телефони.

Елисавета Александрова-Зангелми

-- -- --- --- - - --- - - -- - - --- - -- - - - ---- -- - -- -- --- -- - -

    Ели Зангелми, основател на Академия на мистериите „Мадара“ ще проведе индивидуални регресионни сеанси в Пловдив.

    Мястото е Център „Делфи“ на ул. „Св.Св. Кирил и Методий“ 15 – Пловдив. За да си осигурите час е необходимо предварително записване, защото местата са ограничени. За един сеанс обикновено е необходимо час и половина-два.

    Запазването на часа е сигурно след заплащане на 50% от таксата за сеанса, която е в размер от 80,00 лв.

Запишете се на 0895950230 Ели Зангелми , или на 0898233118 – Мирена.

    Регресията или регресионната терапия се използват за да достигнем до някой наш минал живот или животи в които сме били реинкарнирани. Процесът е терапевтичен и много полезен, за да си отговорим на въпроси свързани с хората от обкръжаващата ни среда или да открием причината за здравословни проблеми,които на пръв поглед нямат логична обяснение от алопатичната медицина.

    Едно от основните предимства на регресионната методология са бързите резултати. Това е така, защото действа върху основната причина за проблемите и по този начин гарантира ефективност и бързина на лечението.

    Повече за регресията можете да прочетете тук на моя сайт  https://elyzangelmi.com/  , като напишете в търсачката думата „регресия“.

    Освен регресионни сеанси, провеждам и терапия за прогресия. Какво е прогресия? Терапията за прогресия е противоположна на регресията. При прогресията човек може да достигне до някой от бъдещите си животи,който е тясно свързан с настоящия.

-- 
Елисавета Александрова-Зангелми
За практиките и семинарите, които Ели Зангелми ще проведе в център „Делфи“ през май