Истински добрите книги се доказват с нестихващ читателски интерес във времето. Тези книги, които стоят дълго на нощното шкафче, често преглеждаме отново и отново, и ги четем сякаш за пръв път, тези които докосват повече от едно поколения. В център Делфи имаме удоволствието да Ви срещнем с петото издание на „Хипнозата“, една забележителна книга и нейния вдъхновяващ автор Иво Величков.

В петото преработено издание на книгата си „Хипнозата: същност и техники” Иво Величков ни въвежда в историята и развитието на хипнотичния феномен и транса, като увлекателно и нагледно обяснява различните подходи, техники за въвеждане в транс и тяхната ефективност.
В примери от своята успешна практика той разкрива индивидуалния си и неконвенционален подход към клиента и уникалността на човешката природа, която с помощта на хипнотерапевта може да се справи с вредни навици, фобии и модели на поведение, повлияни от травмиращи събития и преживявания.
В практическата си част книгата съдържа примерни текстове за въвеждане и извеждане в хипноза и за задълбочаване на хипнотичния транс.
Предназначена както за специалисти, така и за широк кръг заинтересовани читатели.

ПРЕДСТАВЯНЕ НА НОВОТО ИЗДАНИЕ НА КНИГАТА „ХИПНОЗАТА. Същност и техники“ на Иво Величков

Кога: 7 юни 2022 г

От колко часа: 18:30 ч

Къде: Пловдив, Център „Делфи“
ул. „Кирил и Методий“ 15, ет.1 , зала „Епистеме“
Вход: свободен

Иво Величков е психотерапевт с повече от 20-годишен богат и разнообразен опит в областта. С хипноза се занимава още от ученическите си години. Завършва философия в СУ, психология в НБУ и клинична хипноза в London College of Clinical Hypnosis, Лондон. Дългогодишните му интереси към трансовите и медитативни практики, бойните изкуства и различните системи за самоусъвършенстване го отвеждат до множество различни школи по цял свят – от далекоизточните езотерични общества, през западните университети до поделенията на армейските спецчасти. Преподава клинична хипноза на психолози, стоматолози и медици, а също така води семинари за широка публика в сферата на работата с трансовите състояния, дихателните практики, ефективната комуникация, използването на психофизическия ни потенциал, личностното развитие и други. Подходът му е насочен към отключване на неподозираните знания, умения и естествени механизми, заложени във всеки от нас.


ХИПНОЗАТА – представяне на книгата от автора ИВО ВЕЛИЧКОВ