Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Представяне на романа „По пътя на осмицата“ от Павлина Узунова

28 май от 11:30 до 12:30

Център „Делфи“ в Пловдив и Аида Марковска
Ви канят на представяне на романа „По пътя на осмицата“ от Павлина Узунова.

28 май, 2023 г
11:30 ч
Център „Делфи“ – Пловдив, ул. „Кирил и Методий“ 15, ет.1 зала Епистеме
Вход: свободен

За автора:
Павлина Узунова е родена в Стара Загора. Завършва езикова гимназия “Ромен Ролан” с профил немски език, а по-късно получава висшето си образование в Пловдивския университет “Паисий Хилендарски” със специалност “Българска и немска филология”.
Автор е на блога “Вирус Любов” в социалната мрежа Facebook и на няколко публикации в български медии. Рейки мастер е и се увлича от методите регресия и семейни констелации, както и от астрология.
От двадесет години живее в Германия, където е работила като преподавател по немски език, а в момента ръководи маркетингови кампании в голяма търговска верига.
В литературата дебютира с романа “По пътя на осмицата” (2023 г.).

За книгата:
Историята на едно семейство, завърнало се от Германия в българските Родопи в търсене на вдъхновение и спокойствие сред природата, е разказана през очите на седемте главни герои. Те се движат по реални места в България, разположени под формата на най-старата българска реликва. Така те потъват в легенди и утопични светове, водени единствено от желанието да служат на Новото време и идеята за любов без условия. Но дали това е толкова лесно? Как можем ние, българите, представителите на един изключително древен народ, да осъзнаем това и да заработим с гордост за бъдещето на Родината? Има ли наистина души, предопределени да изпълняват обща мисия в името на повишаване на вибрациите на Новата Земя? 

Център „Делфи“, Пловдив

Център „Делфи“, Пловдив ул. Кирил и Методий 15, ет.1

ул. Кирил и Методий 15, ет.1
Пловдив,
+ Google Map
View Място Website
Представяне на романа „По пътя на осмицата“ от Павлина Узунова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *