Последни изминали Събития

Лятно училище по изобилие и реализация

Скъпи приятели на съзидателното мислене, на център "Делфи" и на Ваня и Аида, каним ви с огромна любов и ентусиазъм на ДЕВЕТОТО ни поред Училище по изобилие и ...този път е РЕАЛИЗАЦИЯ.  Дати: 22-25 юни /еньовите дни/ Отново ще съчетаем

НАЧАЛЕН КУРС ПО БОУЕН® M1+2 / ПЛОВДИВ

НАЧАЛЕН КУРС ПО БОУЕН® M1+2 / ПЛОВДИВ

Боуен е холистична модалност за поддържане здравето от 0 до 100+ годишна възраст.

Световно призната за неконвенционален метод, който отлично взаимодейства с традиционните начини за възстановяване и нормално функциониране на човешкия организъм.

За кого е подходящ този курс?

- здравни специалисти,
- масажисти
- холистични терапевти
- весеки от 20 до 60 години

И най-вече за търсещи нови познания и ново поприще.

Представяне на романа „По пътя на осмицата“ от Павлина Узунова

Център "Делфи", Пловдив ул. Кирил и Методий 15, ет.1 ул. Кирил и Методий 15, ет.1, Пловдив

За книгата:
Историята на едно семейство, завърнало се от Германия в българските Родопи в търсене на вдъхновение и спокойствие сред природата, е разказана през очите на седемте главни герои. Те се движат по реални места в България, разположени под формата на най-старата българска реликва. Така те потъват в легенди и утопични светове, водени единствено от желанието да служат на Новото време и идеята за любов без условия. Но дали това е толкова лесно? Как можем ние, българите, представителите на един изключително древен народ, да осъзнаем това и да заработим с гордост за бъдещето на Родината? Има ли наистина души, предопределени да изпълняват обща мисия в името на повишаване на вибрациите на Новата Земя?