Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

ЛИЛИТ или ЕВА – изкусителка или къщовница!!!

19 март, 2022 от 10:00 до 17:00

В месецът на жените да поговорим за образите на жената. За жените, които всяка носи в себе си. За майката, за домакинята, за дъщерята, за любовницата, за професионалистката. Коя е истинската същност на жената? За какво сме създадени? – За радост и наслада, за грижа и топлина, за нежност и отговорност?
За да намерим своите отговори ще помогне това да опознаем предците си. Да потърсим изначалото на нашите женски съдби. Какво ни казва родът? Какво нашепват нашите майки, баби, прабаби, пра- прабаби? Ако не всичко започва от нас, от къде започва тогава?
Лилит или Ева съм! Коя е Лилит? Защо я поставяме до Ева? И още много въпроси, които търсят своите отговори, а те са вътре в нас – трябва само да ги окрием в нашето спящо знание.


Петя Димитрова и Галина Костова ви канат на 19. 03.2022г. (събота) от 10.00 часа в център Делфи на среща-беседа, на която ще говорим за Лилит, за Ева, за мястото на тези жени в Библията, за това какво дават и какво вземат тези архетипа. Ще попитаме астрологията за ролята на Лилит в хороскопът ни. Ще разбулим тайните на нашето родово наследство, ще проследим как съдбите на нашите баби и прабаби оттекват в нашите емоции и мисли. И на финала всеки участник ще си тръгне с личен подарък от нас.
Какво ще се случи на 19.03.2022г. събота от 10.00ч. до 17,00ч. в център Делфи:
1. Коя е Лилит? Какво разказва митът за нея?
2. Защо Лилит е изтрита от Библията?
3. Лилит в Астрологията – какво носи тази мистична жена за отделните зодии.
4. Архетипите на Лилит и Ева в рода. Каква енергия носи всяка една в общата структура на рода?
5. Практически занимания: визуализация с майката.
6. Практически занимания: събуждане на женската енергия – танцът мандала.Тази практика е свързана с определено облекло. Ще ви помолим да си донесете дълги поли.
Участието е свързано със заплащане: 85лв.
За участие в събитието е нужна предварителна резервация. Местата са ограничени и за това е необходимо да заявите предварително вашето участие. За индивидуалните подаръци, които ще получите са ни необходими вашите рожденни дати и часът ви на раждане. Може да резервирате своето място на следните телефони: 0887 424 024 или 0988989121,или на лични съобщения във FACEBOOK към Петя Димитрова / https://www.facebook.com/pdimitrova / или Галина Костова / https://www.facebook.com/galina.dzhondzhova /
Очакваме вашите резервации!
За нас е привилегия да споделим нашите знания, за да осмислите, че не всичко започва от вас и всяка родова травма има своето осъзнаване и отработване, стига да искате да го направите за себе си, за децата си или за тези, които идват след вас.
Очакваме ви !
Петя и Галя – родови терапевти от Школата на Аида Марковска

85лв.

Петя Димитрова и Галина Костова

0887 424 024 или 0988989121

ЛИЛИТ или ЕВА – изкусителка или къщовница!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *