Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Индивидуални регресионни сеанси в център „Делфи“

13 май, 2022 от 9:00 до 16 май, 2022 от 17:00

Ели Зангелми, основател на Академия на мистериите „Мадара“ ще проведе индивидуални регресионни сеанси в Пловдив. Мястото е Център „Делфи“ на ул. „Св.Св. Кирил и Методий“ 15. За да си осигурите час е необходимо предварително записване, защото местата са ограничени. За един сеанс обикновено е необходимо час и половина-два. Запазването на часа е сигурно след заплащане на 50% от таксата за сеанса, която е в размер от 80,00 лв.

Регресията или регресионната терапия се използват за да достигнем до някой наш минал живот или животи в които сме били реинкарнирани. Процесът е терапевтичен и много полезен, за да си отговорим на въпроси свързани с хората от обкръжаващата ни среда или да открием причината за здравословни проблеми,които на пръв поглед нямат логична обяснение от алопатичната медицина.

Едно от основните предимства на регресионната методология са бързите резултати. Това е така, защото действа върху основната причина за проблемите и по този начин гарантира ефективност и бързина на лечението.

Повече за регресията можете да прочетете тук на моя сайт, като напишете в търсачката думата „регресия“.

Освен регресионни сеанси, провеждам и терапия за прогресия. Какво е прогресия? Терапията за прогресия е противоположна на регресията. При прогресията човек може да достигне до някой от бъдещите си животи,който е тясно свързан с настоящия.

80лв.

Център „Делфи“, Пловдив ул. Кирил и Методий 15, ет.1

ул. Кирил и Методий 15, ет.1
Пловдив,
+ Google Map
View Място Website
Индивидуални регресионни сеанси в център „Делфи“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *