Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Женски кръг

12 май, 2022 от 18:00 до 20:30

Събитие от Холистичен психотерапевт – Дорина Ташева

Терапевтичен кръг Женска Сила

Затвореното пространство дойде време да се разшири и да се сътвори в реалния свят 🙂❤

Две години вече водя процеса на тази група.Моето желание е да се създаде живо пространство, в което всяка дама да намира пристан.

Знам колко ценна е тази подкрепа. Има поговорки и шеги относно това, че ако жената е щастлива – всичко е наред. Макар и несъзнателно – всеки усеща това явление. Жената е пазителката на дома и на енергията. Мъжът сам по себе си не може (или по-скоро е строго ограничен във възможностите) за енергийно захранване. Докато при жената изборите са не един. Пълна ли е Жената с енергия, сила, творчески импулс – то домът и родът са в благополучие. За да създадем щастлив дом и да има здрави родове – започваме от Нея – Жената!

 ❤В моята мисия към съхранение на семейството, възраждане на интимността и общуването, ценностите, които носи родът – създадох не един проект. Този е част от цялото – наречено родово познание и семейно щастие. Водя не една родови практики, брачни консултации, лични сесии с клиенти. Създадох „Арт ателие за юноши“, което е благотворително в подкрепа на детското здраве и щастие. Дойде ред да реализирам и следващата стъпка – предстоящи ежемесечни срещи за подкрепа в женски кръг в град Пловдив.

На 12 май от 18:30 часа ще ви очаквам на улица: „Св. св. Кирил и Методи“ 15

Такса за участие 30 лв.

Един щастлив дом създава и води до щастлив свят.
А всеки щастлив дом започва от щастието на една Жена.

30лв.

Център Делфи, Пловдив

ул. Св. СВ . Кирил и Методий 15
Пловдив, 4000 България
+ Google Map
View Място Website
Женски кръг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *